Voedingsadvies

Op zoek naar het beste voer voor jouw hond

Wat is het allerbeste eten voor jouw hond. Het allerbeste eten voor jouw hond is dat waar de hond het goed op doet. Dat is voor iedere hond anders.

Voercheck € 59,-

Als je wilt weten of je hond al zijn voedingsbehoeftes krijgt doe je een voercheck. Ik reken voor je uit hoe het zit met de macro- en micro nutriënten en de kilo calorieën (Kcal). Na deze analyse weet je wat je bij moet stellen en of je hond iets tekort komt. Je krijgt een gedetailleerd rapport met informatie over het voer en de behoefte van jouw hond. Ik geef een advies of het op elkaar aansluit of wat je kan aanpassen.

Kant en Klaar vers voeren voor je hond hoe doe je dat € 59,- 

Je wilt kant en klaar vers vlees aan je hond geven. Ik help je om tot een goede samenstelling te komen van een kant en klaar vers vlees product. Er zijn verschillende onderdelen nodig die samen tot een goed voerplan zorgen. Ik ga voor je uitzoeken wanneer je compleet en volledig aan je hond voert.

Op zoek naar ander voer voor mijn hond € 59,-

Je zoekt nieuw voer voor je hond, maar wat? We gaan op zoek naar iets nieuws. Ik beperk mij dan tot het voeren van brokken-blikvoer of Kant en Klaar Vers Voer (KVV). We gaan uitzoeken welk voer het beste bij jullie past.

Korting € 39,-

Heb je al de voercheck of analyse van poep eten bij mij gedaan dan krijg je korting. Aansluitend ga ik je helpen met het vinden van een beter passend voer. Je betaalt dan € 39,- (dit is geen vers voerplan maar een brok-blik- of KVV op maat uitgezocht bij jouw hond)

Op maat gemaakt vers voerplan € 150,-

Wil je een vers voerplan hebben (zelf vers eten gaan koken voor je hond) dan kan dat ook. Je geeft aan waar ik rekening mee moet houden zoals een eliminatiedieet, allergie, eczeem, jeuk, darmen, kanker e.d. en ik ga voor jullie een op maat ontwikkeld voerplan maken.

Afvallen

Je hond is te zwaar of te licht en je hebt een verwijzing van je dierenarts. Het is belangrijk dat je dierenarts heeft aangegeven dat je hond te zwaar of ..

Meer informatie

Poep eten

Er zijn redenen waarom honden poep eten. Ongeveer 50% van de honden eet wel eens poep. Vaak is het aangeleerd gedrag en in sommige gevallen...

Meer informatie