Renske

Mensen beschrijven mij als rustig, betrouwbaar, en observerend. De verbinding die ik met honden heb, komt voort uit een liefdevolle verbinding binnen heldere kaders. Na veel opleidingen en ervaring heb ik besloten mijn kennis en kunde te vertalen naar een website. Ik doe dit naast mijn werk erbij, gewoon omdat ik het leuk vind. 

Doelstelling

Er bestaat niet het beste voer voor de hond. Het is dat voer waar jouw hond het goed op doet. We gaan op zoek naar de juiste samenstelling voor jouw hond.  In voeding kunnen wel tekorten van een bepaald voedingsmiddel zitten wat kan resulteren in klachten of aandoeningen. Heeft jouw hond last van een bepaalde ziekte dan gaan we op zoek naar voeding dat ondersteunend kan zijn bij de bepaalde aandoening.  Ik reken voor je uit hoe jouw hond de juiste voedingsmiddelen binnen krijgt. 


Benieuwd naar de basis onder het werk van Chien Bien? Bekijk welke opleidingen ik heb gevolgd.