Ben je bang voor honden en wil je van je angst af? Ik help je graag. Als je meer weet over honden en over angst, is het makkelijker om zelf de regie te nemen.


Dit leer je

Om zelf weer de regie te kunnen pakken, leer je in deze training in ieder geval de volgende dingen:

  • Wat is angst?
  • Wat doet het met mijn lichaam?
  • Hoe krijg ik mijn angst onder controle?

Daarnaast kijken we samen wat je nog meer wilt bereiken. Jij bepaalt zelf je doelen en hoe lang je daaraan wilt werken. Dat doen we stap voor stap, in de snelheid die bij jouw situatie past.


Saartje helpt 

Saartje is een lieve en betrouwbare hond, die jou graag van je angst voor honden afhelpt. Als je dat niet wilt, hoef je niet met haar te werken. Je kan zelf een hond kiezen die je kent van familie of vrienden, of we werken alleen met honden op afstand. Aan jou de keuze.

Voeding

Als gediplomeerd kynologisch instructeur (opvoeding honden) ben ik mij gaan richten op honden en voeding. 


Na een uitgebreide voedingsopleiding voor de hond en kat ben ik mij gaan specialiseren in het gewicht (afvallen en aankomen) en het poep eten van honden. 

Er zijn honden die dingen opeten die niet voor consumptie zijn zoals stenen, zand, gras of sokken bijvoorbeeld. Hiervoor kunt u bij mij terecht voor advies. 

Daarnaast ben ik opgeleid voor diverse voedingsvraagstukken waarbij medische aandoeningen aanwezig zijn en voeding eventueel ondersteunend kan werken (allergie, kanker, darmproblemen etc).